Doe mee

Er liggen veel kansen voor een duurzame Liemers. Veel projecten zijn al in gang gezet. Om die te versterken en nog meer initiatieven te ontwikkelen, hebben wij een kleine ‘DEC-organisatie’ op poten gezet: een stichting met een coördinator en een beperkte secretarieel administratieve ondersteuning met beperkte ‘kantoor’- voorzieningen.

En daar hebben we co-financiers bij nodig.

Om te kunnen professionaliseren, hebben we geld nodig. Minstens € 85.000. En die gaan we ophalen in de Liemers. We hebben daar een campagne voor ontwikkeld.

We vragen (vooral) ondernemers om co-financier te worden van het DEC Liemers: vanaf slechts € 250,- per jaar ondersteun je het DEC Liemers. Daarmee kun je deelnemen aan projecten, kennis delen tijdens bijeenkomsten, word je op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen bij projecten, verbreed je je zakelijke netwerk en mag je als ‘partner’ gebruik maken van het DEC Liemers-logo als ‘keurmerk’.

Dus doe mee, omdat:

  • Ook voor jou duurzaamheid loont. Nu al of straks, maar het loont ook voor jou.
  • Ook jij kansen wilt benutten om nieuwe wegen te bewandelen en nieuwe samenwerkingsvormen te ontwikkelen die kunnen leiden tot nieuwe business.
  • Ook jij wilt leren en gericht toegang wilt krijgen tot ervaringen en kennis elders.
  • Jouw eigen ‘duurzaam ondernemen’ daardoor sterker kan worden.
  • Je daarmee laat zien dat samen werken aan ‘duurzaamheid’ ook jou een zorg is.